Yritys

Bäck & Vilén Yrityspalvelu Oy on vaasalainen vuonna 1989 perustettu tilitoimisto. Olemme ns. täyden palvelun talo. Pystymme tarjoamaan yrityksille lähes kaikkia kirjanpitoon ja hallintoon liittyviä palveluja. Laatu ja osaaminen ovat työmme kulmakiviä. Pyrimme aktiivisesti ja pitkävaikutteisesti avustamaan asiakkaitamme heidän luodessaan kannattavia ja hyvinvoivia yrityksiä.

Yhteistyökumppanimme ovat aloillaan paikkakuntamme johtavia. Kun tarvitsemme tietotekniikkaa ja IT -ratkaisuja,  käytämme KD-Softin palveluja. Ohjelmajärjestelmien toimittajanamme toimii DL Software, kun taas tilintarkastusyhteisö Ernst & Young on tärkein yhteistyökumppanimme asiakkaidemme tilintarkastuksiin liittyvissä asioissa. OK Perintä puolestaan hoitaa suurimman osan asiakkaidemme perintäasioista.

Asiakaskunnastamme suurin osa on Pohjanmaalta, mutta meillä on asiakkaita myös maamme muissa osissa ja Ruotsissa. Asiakkaidemme joukosta löytyy sekä pieniä, muutaman tuhannen euron liikevaihdon tekeviä pienyrityksiä että isompia yrityksiä, joilla on paljon työntekijöitä ja joiden liikevaihto pyörii miljoonissa. Asiakaskuntamme edustaa useimpia toimialoja. Toimistomme sijaitsee Vaasan pääpostirakennuksessa, 4. kerroksessa.

Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen