Företaget

Bäck & Vilén företagstjänst Ab är en bokföringsbyrå i Vasa. Byrån har grundats 1989. Vi är en sk fullservice byrå som erbjuder de flesta redovisnings- och administrativa tjänster ett företag behöver. Kvalitet och kompetens är hörnstenar i vårt arbete. Vi strävar efter att aktivt och långsiktigt bistå våra kunder att bygga upp lönsamma och välmående företag.

Våra samarbetspartners är ledande i sin bransch på orten. Vi anlitar KD-Soft som leverantör av datateknik och IT-lösningar, DL Software levererar våra programsystem, revisionssamfundet Ernst & Young är vår viktigaste samarbetspartner för kundrevisioner, samt OK-indrivning sköter om de flesta indrivningsärenden för våra kunder.

Vi har kunder från hela Finland och även Sverige, men de flesta är givetvis lokala från Österbotten. Bland våra kunder finns småföretag med omsättning på några tusen euro och större företag med många anställda och omsättning på flera miljoner euro. Vår kundkrets representerar de flesta branscher. Vi finns i posthuset i Vasa, IV våningen.

Medlem i Ekonomiadministrationsförbundet