Yritys

Bäck & Vilén Yrityspalvelu Oy on vaasalainen vuonna 1989 perustettu tilitoimisto. Olemme ns. täyden palvelun talo. Pystymme tarjoamaan yrityksille lähes kaikkia kirjanpitoon ja hallintoon liittyviä palveluja. Laatu ja osaaminen ovat työmme kulmakiviä. Pyrimme aktiivisesti ja pitkävaikutteisesti avustamaan asiakkaitamme heidän luodessaan kannattavia ja hyvinvoivia yrityksiä.

Henkilökuntamme koostuu noin 25 henkilöstä vähän kaudesta riippuen. Henkilökuntamme ovat koulutukseltaan merkonomeja, tradenomeja ja kauppatieteiden maistereita. Kouluttamalla henkilökuntaamme säännöllisesti pidämme asiantuntemuksemme ajan tasalla sekä työn laadun tasaisen korkealla.

Yhteistyökumppanimme ovat aloillaan paikkakuntamme johtavia. Kun tarvitsemme tietotekniikkaa ja IT -ratkaisuja,  käytämme Triuvaren palveluja. Ohjelmajärjestelmien toimittajina toimii DL Software, Fennoa, Netvisor ja Heeros, kun taas tilintarkastusyhteisö Ernst & Young on tärkein yhteistyökumppanimme asiakkaidemme tilintarkastuksiin liittyvissä asioissa. Asiakkaidemme perintäasioissa toimimme yhteistyössä joko OK Perinnän tai Cash-In Consulting:in kanssa.

Suurin osa asiakaskunnastamme koostuu paikallisista pohjalaisista yrityksistä, mutta meillä on asiakkaita myös maan muissa osissa ja Pohjoismaissa – erityisesti Ruotsissa – sekä muualla maailmaa. Heidän joukostaan löytyy sekä pieniä, muutaman tuhannen euron liikevaihdon tekeviä pienyrityksiä että isoja konserneja, joiden liikevaihto lasketaan kymmenissä miljoonissa euroissa.

Toimistomme sijaitsee Vaasan pääpostirakennuksessa, 4. kerroksessa.

Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen