Företaget

Bäck & Vilén företagstjänst Ab är en bokföringsbyrå i Vasa. Byrån har grundats 1989. Vi är en sk fullservice byrå som erbjuder de flesta redovisnings- och administrativa tjänster ett företag behöver. Kvalitet och kompetens är hörnstenar i vårt arbete. Vi strävar efter att aktivt och långsiktigt bistå våra kunder att bygga upp lönsamma och välmående företag.

Personalen består av 18-20 personer lite beroende på säsong. De flesta i vår personal är merkonomer, tradenomer eller ekonomer. Genom regelbunden personalskolning strävar vi att hålla möjligast jämn och hög kvalitet i vårt arbete.

Våra samarbetspartners är ledande i sin bransch på orten. Vi anlitar KD-Soft som leverantör av datateknik och IT-lösningar. DL Software och Heeros levererar våra programsystem medan revisionssamfundet Ernst & Young är vår viktigaste samarbetspartner för kundrevisioner. De flesta av våra kunders indrivningsärenden sköter vi i samarbete med OK Indrivning eller Cash-In Consulting

De flesta av våra kunder är givetvis lokala österbottniska företag, men vi har kunder även i övriga Finland och Norden – i synnerhet i Sverige – samt i andra delar av världen. Bland dem finns allt från småföretag med en omsättning på några tusen euro till stora koncerner med en omsättning på tiotals miljoner euro.

Vår kundkrets representerar de flesta branscher. Vi finns i posthuset i Vasa, IV våningen.

Medlem i Ekonomiadministrationsförbundet